Produse precum cafeaua la plic sunt făcute din ingrediente din care sunt făcute și hârtia și îngrășămintele chimice. Din diferite motive, oamenii preferă să cumpere astfel de produse, fără să știe că sunt dăunatoare. Asta pentru că sunt făcute din substanțe nocive.

Medicii atrag atenția asupra faptului că aceste produse dăuneaza sănătății. Spre exemplu, cafeaua la plic conține numeroase substanșe care fac rău organismului. Acestea sunt folosite pentru a da un anumit gust și o anumită consistență cafelei, scrie revista teotrandafir.com.

Și, dacă sunt consumate des aceste produse, atunci, în timp, apar diverse probleme la nivelul rinichilor, ficatului. Printre ingredientele nocive se numără uleiul din margarină, emulgatori și alte substanțe chimice.

Pentru unele tipuri de cafea se folosesc anumiți agenți de îngroșare din care este făcută și hârtia. Nici cafeaua din comerț nu este în totalitate sigură. Cel mai indicat este ca oamenii să cumpere cafea boabe, pe care să o macine acasă. Medicii susțin că acum se bagă năut, malt, cicoare, amidon ca să îi mărească volumul, ceea ce nu este în regulă. Nici nu înnobilează gustul cafelei, din contra, îi dă gust de nechezol, nici nu este foarte sănătos.