Partidul Liberal Reformator (PLR) anunţă că se declară liber de orice angajament care poate conduce la fragmentarea forţelor politice anti-oligarhice şi anti-sistem şi nu va avea un candidat propriu sau predilect în campania electorală.

 

 

„PLR nu va avea un candidat propriu sau predilect în această campanie, reieșind anume din calculul de a nu face jocul alianței de guvernământ care urmărește fărâmițarea maximă a forțelor politice anti-sistem. PLR va lucra în campanie în interesul cetățenilor, explicându-le miza acestor alegeri, cine este cine în cursa pentru funcția supremă în stat, va urmări cu multă atenție comportamentul candidaților, va opta și va promova candidatul anti-sistem cu șansele cele mai mari și mau reale la funcția de șef al statului”, se scrie în comunicat.

La fel, PLR face apel către toate forțele politice să dea dovadă de clarviziune și de solidaritate în lupta cu regimul oligarhic care a furat miliarde din visteria statului, a înfundat populația în sărăcie și deznădejde, a abătut Republica Moldova de la drumul integrării naționale și europene.