Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS) împlinește, astăzi, 25 de ani de la fondare. Cu această ocazie a fost organizată o ședință festivă, în cadrul căreia angajații au primit diplome și distincții.

„25 de ani este vârsta maturizării, perioadă în care angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat au reușit să îndeplinească cu succes misiunile atribuite. Sărbătoarea este o ocazie de a evalua activitatea Serviciului, dar și un prilej de recunoștință față de cei care au dat dovadă de profesionalim”, a precizat directorul interimar al SPPS, Anatolie Golea, citat de realitatea.md.

Generali, colonei, locotenenți, căpitani, maiori și plutonieri adjutant au primit Diplomele Guvernului Republicii Moldova și Parlamentului Republicii Moldova, dar și ceasuri de mână, telefoane mobile și medalii „25 de ani”.

De asemenea, cu această ocazie, SPPS a lansat un teaser, unde angajații Serviciului au demonstrat o secvență din activitatea lor, folosind tehnici de apărare avansate, dar şi automobile de teren.