Angajatii Termoelectrica au felicitat Chișinăul cu ocazia celor 580 de ani într-un mod inedit. Cei ce la Termoelectrica S.A. Într-un filmuleț video, postat pe pagina oficială a instituției, angajații cântă și joacă hora moldovenească, asftel îndemnându-i pe toți să fie cât mai buni și activi în viața comunității.

„Dragi colegi,  prieteni, mult stimați locuitori ai Capitalei!

La 14 octombrie marcăm 580 de ani de la prima atestare documentară a celui mai important centru administrativ şi industrial al ţării – oraşul Chişinău. Cu această ocazie, administraţia Termoelectrica S.A. vă adresează sincere felicitări, să aveţi parte de sănătate, pace şi prosperare în casele şi familiile dumneavoastră.

Suntem siguri că această zi de sărbătoare este un motiv de bucurie şi un îndemn de a fi mai buni şi mai activi în viaţa comunităţii, deoarece doar cu aportul fiecăruia dintre noi, oraşul Chişinău poate deveni o capitală mai modernă şi europeană.

La mulţi ani, Chişinău! La mulţi ani tuturor locuitorilor acestui frumos oraş!” se arată în mesajul postat de întreprinderea Termoelectrica.