Cântăreața canadiană Celine Dion a scăzut de la 72,5 milioane la 38,5 milioane de dolari prețul de vânzare al proprietății sale din Palm Beach (Florida), din cauza dificultății de a găsi un cumpărător, relatează mass-media locale.

Luxoasa proprietate de pe malul Oceanului Atlantic are o suprafață de 2,3 de hectare și dispune de două piscine interconectate dotate cu tobogane, tunuri de apă și trei vile cu vedere la ocean.

Prețul de vânzare al proprietății presupune o scădere practic la jumătate față de suma cerută în 2013 de interpreta piesei “My Heart Will Go On” care cerea inițial 72,5 milioane de dolari, notează ziarul local The Sun Sentinel.

Vila principală de 930 de metri pătrați are două camere pentru copii, fiecare cu baie proprie și un dormitor principal cu terasă și vedere la debarcader și o cadă cu hidromasaj, scrie Antena1.ro cu referire la surse.

Invitații au la dispoziție două case fiecare cu patru camere, o pistă de tenis, o sală de sport, o căsuță cu bar, grătar și bucătărie de vară lângă piscină și o sală de masaj.