În ultimele 24 de ore, pompierii din țară au intervenit în peste 20 de cazuri din mai multe localități din țară. Unul dintre cazuri, a fost înregistrat în satul Bălcăuți, raionul Briceni.

Ieri seara, la ora 20:25 minute, Serviciul 901 a fost anunțat despre producerea unui incendiu, produs într-o casă de locuit. În timpul stingerii focului, echipa de pompieri a depistat în una dintre odăi corpul neînsuflețit, carbonizat al unui bărbat de 56 de ani. Circumstanțele și cauza acestui incendiu se stabilesc.

Cel de-al doilea caz a fost semnalat în această dimineață, la ora 03:00, în satul Brînzeni, raionul Edineț. Serviciul 903 a fost cel care a alertat salvatorii. Din ultimele informații, se cunoștea că peste o femeie de 82 de ani, a căzut podul camerei în care se afla. Echipa de pompieri, ajunsă la fața locului a avut misiunea de a scoate persoana de sub dărămături, fiindu-i constatat decesul de către medicii veniți în teren.

Circumstanțele incidentului urmează să fie stabilite de către organele de drept, iar salvatorii îndeamnă în continuare să fie respectate normele de securitate, iar persoanele în etate să fie monitorizate, pentru a fi evitate situațiile excepționale, care duc la pierderi de vieți.