„Aprecierea și stimularea polițiștilor de frontieră va fi rezultatul muncii fiecăruia, în special se va lua în calcul seriozitatea și obiectivitatea cu care vă tratați atribuțiile funcționale” – cu acest mesaj a venit ieri, 7 decembrie, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea, la întâlnirea cu efectivul Direcției regionale VEST.

În cadrul reuniunii, domnul Veaceslav Garștea a cunoscut îndeaproape starea lucrurilor în subdiviziunea de frontieră, fiind menționate rezultatele obținute până în prezent, gradul de îndeplinire a acțiunilor și carențele identificate în activitate. Totodată, s-au analizat prioritățile Direcției pentru perioada apropiată. Dumnealui a îndemnat efectivul să prezinte interes față de îmbunătăţirea situaţiei operative, acordând o atenţie sporită asupra controlului de frontieră, analizei de risc, investigaţiilor speciale şi activității echipelor mobile.

La fel, s-a reiterat necesitatea, dar și importanța dezvoltării capacităților profesionale, astfel încât fiecare angajat să aibă oportunități concrete de a-și îndeplini cu eficiență și corectitudine misiunea de serviciu.

Tot astăzi, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea a efectuat vizite inopinate la Colegiul Național al Poliției de Frontieră, Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni și Valea Mare.