După doar două săptămâni de desfășurare a campaniei “Milionar în Pași” , organizată de Loteria Națională, a fost desemnat, prin extragere aleatorie, al doilea câștigător. Este vorba de Alexandru Gîra care a câștigat o brățară inteligentă de la Garmin, pentru cei 14 698 de pași aduși săptămâna trecută în pușculița campaniei “Milionar în Pași”, transmite 24h.
La tombolă au participat, în această săptămână, încă aproape 100 de persoane, care zilnic postează pe paginile lor de Facebook sau Instagram rezultatul activității lor fizice, cu tag spre pagina Milionar în Pași sau cu hashtagul #milionarînpași.

Amintim că Loteria Națională mai are de oferit două brățări inteligente, dar și un ceas multisport de la Garmin. Totodată, după două săptămâni de desfășurare a campaniei Milionar în Pași, au fost acumulați, de către participanții acesteia, 4 106 898 de pași.

Campania ”Milionar în Pași” a fost lansată de Loteria Națională, în parteneriat cu RunMoldova și Garmin, în data de 5 noiembrie și va dura până pe 11 decembrie. Organizatorii își propun, astfel, să convingă un număr cât mai mare de oameni să fie activi fizic și să promoveze, ei înșiși, modul activ de viață pe conturile lor de pe rețelele de socializare.