Deputatul PSRM, Grigore Novac, publică o dovadă video a faptului că acțiunile de ieri din Parlament ale partidelor Maiei Sandu și Andrei Năstase au avut loc la indicațiile deputaților din PP Șor și grupul Candu. Potrivit socialistului, colaborarea ”PAScuDA”  și PP Șor a devenit vizibilă tuturor în timpul examinării moțiunii de cenzură.

Novac publică pe pagina sa de socializare un scurt video în care deputații PP Șor Denis Ulanov și cel de la PAS Sergiu Litvinenco discută foarte amical, cum spune socialistul, despre scenariul haosului care a fost aplicat în Parlament.

”Eu de multe ori va spuneam că alianța haosului Sandu – Candu – Plaha – Șor acționează concertat, bine regizat, cu roluri clar determinate în defavoarea cetățenilor Republicii Moldova. In acest video tocmai începea circul din Parlament, pe Tauber o apucase de-a binelea, iar Ulanov i-a convins pe cei de la PAScuDA că ei trebuie să țipe, șuiere, sa bată cu pumnii și picioarele în masă etc. Ce a fost mai departe ați văzut cu toții…

Mai crede acum cineva că cei de la PAScuDA nici nu vreau să audă de Șor și ortacii săi???

Despre Candu au declarat deschis că colaborează dar iată chipurile cu Șor nu… Eiii cum de nu ?!”, a scris Novac.