Partidul Unității Naționale (PUN) nu a intrat în cursa electorală pentru un scor, dar pentru a promova un adevăr și a promova un ideal. Declarația a fost făcută de liderul PUN, Octavian Țîcu, în cadrul unei declarații de presă, transmite OFICIAL.

Octavian Țîcu a mulțumit votanților săi și a punctat că unii vor înțelege mai târziu, alții niciodată, că doar Unirea este calea firească pentru a deveni parte a familiei europene.

„Aceste alegeri nu au fost despre democrație, pluralism, dar despre manipulare. Noi am promovat un mesaj pozitiv, de convingere a cetățenilor țării despre avantajele Reunirii. Mulțumesc echipelor PUN, care au depus efort pentru ca noi să fim vizibili cu acest mesaj. Nu a fost ușor să construim un mesaj unionist cu rezultat politic, până la noi s-au străduit să-l compromită”, a spus Octavian Țîcu.

De asemenea, el a punctat că PUN va continua lecțiile de istorie.

„Asta este imaginea PUN până la momentul când bula galbenă se va sparge și toți vă veți trezi la o realitate pe care o veți înțelege atunci când va trebui să facem Reunirea”, a mai adăugat Țîcu.

E de menționat că, potrivit rezultatelor preliminare, PUN a obținut 0,45% din voturi.